Forsendelse & Retur

Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Odense Hobby
Kochsgade 35B
5000 Odense C
66 14 10 50
CVR: 27 59 55 02

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail), så derfor er det meget vigtigt, at du opgiver en gyldig e-mail adresse. Du vil ligeledes modtage besked pr. e-mail , hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Du kan altid følge din ordre-status ved at følge det link der er angivet i din ordrebekræftelse (pr. email), eller ved at gå ind på din konto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.
Ordre, der ønskes betalt via bankoverførelse, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.

Levering:
Din ordre vil blive afsendt med post arbejdsdagen efter, at vi har registreret din betaling,
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.
Varer kan afhentes i butikken.

Forsendelse:
Forsendelsen sker som pakkeforsendelse.

Retur:
Skulle du fortryde købet, skal enhver vare returneres indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget varen.
Varerne skal returneres i original emballage og varer der er pakket i forseglet emballage må ikke være brudt. Gavekort tages ikke retur.
Du skal selv betale fragten for varer der returneres. Det betalte beløb krediteres din konto indenfor 7 dage. For at sikre, at du hurtigt får pengene tilbage, kan du vedlægge information med dit navn, fakturanummer og at du ønsker pengene retur, evt. skrevet på en kopi af fakturaen med dit registrerings- samt konto nummer.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamation:
Odense Hobby kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition bør varen returneres indenfor 14 dage. Returvarer bedes vedlagt information med dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen, evt. skrevet på en kopi af fakturaen. Varer, der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 5-7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til købeloven.Ved reklamation sendes varerne til Odense Hobby.